Birlik ve Dayanışma İçin Çalışıyoruz”
Şatıroğlu, Trabzonluların mikro milliyetçilik yapmadığını ve kimseyi ötekileştirmediklerini belirtti. “Trabzon’dan gurbete geldik ve burada birlik, beraberlik ve dayanışmayı gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Hepimiz gurbetçi ailenin çocuklarıyız, sorumluluklarımız var ve görevimizi en iyi şekilde yapacağız.” dedi.

“Sorumluluğumuz Var, Görevimizi Yapacağız”
Federasyon Başkanı Şatıroğlu, Trabzonlular olarak hem İstanbul’da hem de diğer illerde sorumluluk taşıdıklarını belirtti. “Trabzon insanı olarak ülkemizin her köşesinde, yurt dışında görev yapıyoruz. Kimse kolay bir yere gelmedi, çalışarak ve emek vererek bugünlere geldik. Birbirimize daha çok sarılarak, daha çok çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız" Akçaabat’ta Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı: "Milletçe Minnettarız"

“Siyasetimiz de Sevdamız da Trabzon”
Şatıroğlu, Trabzon Dernekleri Federasyonu olarak Trabzonlulara hizmet etmekten büyük gurur duyduklarını söyledi. “Binamızı Trabzonlular için yaptık, burası onların evi. Bizim siyasetimiz de sevdamız da Trabzon’dur. İnsanımıza hizmet etmek ve katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diyerek, Trabzon’a olan bağlılığını ve hizmet etme aşkını dile getirdi.

Bu açıklamalarıyla Şatıroğlu, Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun amacının hizmet olduğunu bir kez daha vurguladı ve Trabzonlulara birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY