Trabzon'dan gelen müjdeli haberler: Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Çin'de düzenlenen Liselerarası Dünya Kupası'nda gruptaki ikinci maçında Tayland ekibini farklı bir skorla geçti.

Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşarak ülkemizi temsil etmeye hak kazanan Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, turnuvadaki ilk maçında İngiltere ekibini 3-0 mağlup ederek güçlü bir başlangıç yapmıştı. Bu sabah Türkiye saati ile 06.30'da oynanan ikinci maçta ise Trabzon ekibi, Tayland ekibi karşısında etkileyici bir performans sergileyerek 5-0'lık bir galibiyet elde etti.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nin galibiyet gollerini Yiğit Kemal Turan, Muhammed Ali Babuşcu, Ömer Faruk Duymaz, Boran Başkan (Penaltı) ve Yasir Kuduban kaydetti. İlk iki maçta 8 gol atarak rakiplerine gözdağı veren ve kalesini gole kapatan Trabzon ekibi, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Okul Müdürü Ali Turan, öğrencilerin performansından gurur duyduklarını belirterek, "İkinci maçta da galip gelerek iyi bir performans sergiledik. Öğrencilerimizle gurur duymaya devam ediyoruz. Yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak" dedi.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, gruptaki üçüncü maçında yarın Türkiye saati ile sabah 04.00'te Katar ekibiyle karşılaşacak ve şampiyonluk yolunda ilerlemeye devam edecek.

Kaynak: AYŞE SANCAK