Kurum,  İşgücüne katkı anlamında 3 aya kadar işletmelere destek sağlamaya devam ediyor. Trabzon il müdürü Kaba, TAKA Gazetesi ile yeni  protokol imzalarken, Şartlarımıza uyan, tüm işletmelere benzer desteklerin verildiğini ifade etti. Bu arada Trabzon İŞKUR müdürlüğü önemli bir hazırlık yapıyor. 15-16 Ekim tarihlerinde KTÜ Prof. Dr. Osman Turan kongre merkezinde yapılacak olan İstihdam fuarında Trabzon’un işgücü haritasını çıkarmaya çalışacaklar.

Trabzon İŞKUR Müdürü Servet Kaba, Şube Müdürü Zeynep Özkan ve İŞKUR ekibi, Trabzon’da istihdam sorununu çözmek ve işletmelere destek sağlamak amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyor. İşgücü piyasasına katkı sağlamak için işletmelere 3 aya kadar destek sunan İŞKUR, bu kapsamda TAKA Gazetesi ile yeni bir protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile İŞKUR, işletmelere sunduğu destekleri ve hizmetleri daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyor.

Trabzon’da İstihdam Fuarı Hazırlığı: İşgücü Haritası Çıkacak

Trabzon İŞKUR Müdürlüğü, istihdama yönelik önemli bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor. 15-16 Ekim tarihlerinde KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstihdam Fuarı, Trabzon’un işgücü haritasını çıkarmayı hedefliyor. Fuar kapsamında, iş arayanlar ve işverenler bir araya gelecek, Trabzon’daki iş fırsatları ve istihdam olanakları masaya yatırılacak.

“İşletmelere Benzer Destekler Sağlıyoruz”

Trabzon İŞKUR Müdürü Servet Kaba, protokol imza töreninde yaptığı açıklamada, İŞKUR’un belirli şartlara uyan tüm işletmelere benzer destekler sağladığını belirtti. Kaba, “İşgücüne katkı anlamında işletmelerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni protokolümüz ile TAKA Gazetesi ile işbirliğimizi daha da güçlendirdik,” dedi.

Of Devlet Hastanesi Sağlıkta Süper Lige Çıktı: “B Grubu” Hastane Oldu Of Devlet Hastanesi Sağlıkta Süper Lige Çıktı: “B Grubu” Hastane Oldu

Trabzon İŞKUR’un işletmelerle kurduğu işbirlikleri ve düzenleyeceği İstihdam Fuarı, bölgedeki işsizlik sorununu azaltmayı ve istihdamı artırmayı hedefleyen önemli adımlar olarak dikkat çekiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK