Çizmeli Kedi’nin Macerası
Oyun, sevimli Çizmeli Kedi’nin, Vezir ve Soytarı ile karşılaştığı bir macerayı konu alıyor. Vezir, ülkenin hafızasını temsil eden Hafıza Tavşanı’nı kaçırarak insanları unutkanlığa sürüklüyor. Ancak Çizmeli Kedi, zekâsı ve çevikliğiyle bu durumu tersine çevirmeyi başarıyor. Sonunda hem insanları hem de sahibini huzura kavuşturan Çizmeli Kedi, hafızalarını geri getiren insanlara mutluluk dağıtıyor.

Prömiyer 2 Ekim’de
Oyunun prömiyeri, 02 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11:00’de Trabzon Fatmabaş Koleji'nde yapılacak. Ekim, Kasım ve Aralık ayları boyunca yirmiden fazla ilkokulda sahnelenecek olan oyun, ayrıca Trabzon’un çeşitli kültür merkezlerinde de izleyiciyle buluşacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi, Maçka Belediyesi Kültür Merkezi, Akçaabat Erol Günaydın Sahnesi ve Araklı ilçelerinde de sahne alacak olan bu eğlenceli oyun, çocuklara unutulmaz anlar yaşatacak.

Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri Eğitimde Yaşanan Derin Kriz Ve Saadet Partisi’nin Çözüm Önerileri

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN