AK Parti Trabzon Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında bir dizi inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte şantiyede bir brifing alarak, inşaat sürecini değerlendirdi.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olacağını ifade eden Karaismailoğlu, "500’den fazla çalışanla yoğun bir şekilde devam eden inşaat çalışmaları neticesinde, önümüzdeki yıl hastaneyi tamamlayıp Trabzon ve Karadeniz bölgesinin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi. Milletvekili, Trabzon’un daha da gelişmesi ve cazibe merkezi olması için yapılan planlamalar ve devam eden diğer yatırımlar hakkında da bilgi verdi.

Karaismailoğlu ayrıca, Trabzon'da devam eden Güney Çevre Yolu ve Kanuni Bulvarı gibi önemli ulaşım projeleri ile ilgili son gelişmeleri paylaştı ve turizm sezonu öncesi turistlerin şehri tercih etmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirtti. Yeni Trabzon Havalimanı ve mevcut havalimanındaki iyileştirmelerle ilgili de güncellemelerde bulundu.

Trabzon'un altyapı ve sağlık hizmetleri alanında önemli bir dönüm noktasına yaklaşmakta olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, şehrin geleceği için önemli adımların atıldığını ve bunun sonuçlarının yakında görüleceğini dile getirdi.

Editör: Birol Sancak