Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz, etkin ve yoğun çalışmalarla vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Özellikle mayıs ve haziran aylarında yaylalara olan göç döneminde yolların açık olması bizim için büyük önem taşıyor. Bu süreçte ekiplerimiz, Trabzon'un yüksek kesimlerindeki kırsal yol ağlarını kapsamlı bir şekilde temizliyorlar. Son olarak Çaykara ilçesi Demirkapı Mahallesi Bayburt bağlantı yolunda büyük çaplı bir karla mücadele operasyonu gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Genç, şehrin her noktasında ihtiyaçları karşılamak için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, "Vatandaşlarımızın güvenli yolculuklar yapabilmesi, bizim için öncelikli bir hedef. Ekiplerimiz, mayıs ve haziran aylarında da aynı kararlılıkla çalışmalarına devam edecekler. Trabzon halkına rahat ve güvenli bir ulaşım sağlamak için her zaman yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.

Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale Büyükşehir’den Çal Mağarası'na Anında Müdahale

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele çalışmaları, vatandaşların günlük yaşamlarını etkileyen önemli bir hizmet olarak sürdürülmekte ve şehrin her kesimine yayılmaktadır.

Muhabir: BİROL SANCAK