Başarının Formülü: İşbirliği
Aydın, "Sayın Velilerimiz, yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Aynı zamanda başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın gurur ve huzurunu yaşamaktayız. Her aile çocuklarının başarılı olmasını ister. Ancak sadece bu isteğin yeterli olmadığını, ailenin de bu süreçteki sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Başarı, gencin potansiyelinin en üst seviyeye çıkarılmasıdır. Bu süreçte ailelerin görevleri oldukça önemlidir," dedi.

Samsun’da 1270 adet sentetik ecza ile yakalanan 4 kişi gözaltına alındı Samsun’da 1270 adet sentetik ecza ile yakalanan 4 kişi gözaltına alındı

Anne Babaların Rolü
Başarının artması için ebeveynlere düşen görevleri de açıklayan Aydın, "Koçluk hizmetimiz sadece öğrencileri değil, siz değerli velilerimizi de kapsayacaktır. Öğrenci-kurum-veli işbirliği ile süreci sağlıklı bir şekilde yürütebiliriz. Bu yıl da birlikte yeni başarılara imza atmayı umuyoruz," ifadesinde bulundu.

Limit Eğitim Kurumları'nın Vizyonu
Limit Eğitim Kurumları olarak insanı temel değer olarak ele aldıklarını belirten Aydın, “Bütün paydaşlarımızın sağlığı, mutluluğu ve başarısı için gayret gösteriyoruz. Sevgi ve saygı, bütün paydaşlarımız için vazgeçilmez iki değerimizdir. Açık ve demokrat yaklaşımlarımızla güven sağlamakta kararlıyız,” dedi. Yaratıcılık ve yenilikçiliği teşvik ettiklerini vurgulayan Aydın, “Bilimsel ve gerçekçi düşünceyi benimsemek, kurumumuzun temel ilkelerindendir,” dedi.

Eğitimde Fark Yaratma Misyonu
Trabzon Limit Eğitim Kurumları, YKS ve LGS sınavlarında “Eğitimde hep daha iyisi için” sloganıyla her yıl kendini yenileyerek ve geliştirerek büyümeye devam ediyor. Türkiye genelinde 75 Limit Eğitim Kurumları arasında her zaman ilk 3’te olmayı başarmış durumdalar.

Velilere Destek Sözü
Aydın, velilere hitap ederek, “Bu zorlu süreçte hep yanınızda olacağımızı bilin. Sürecin sonunda, çocuklarımızın hayallerine ulaşacağına ve istedikleri üniversite ve bölüme yerleşeceğine emin olabilirsiniz,” diyerek tüm velilere bir kez daha hoş geldin dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN