Aydıntepe'de Hayvanlara Şap Aşısı! 2024 Sonbahar Aşılama Kampanyası Başladı! Aydıntepe'de Hayvanlara Şap Aşısı! 2024 Sonbahar Aşılama Kampanyası Başladı!

Sahne Hafızların

Trabzon’un Ortahisar İlçe Müftülüğüne bağlı Hafız Murat Köseoğlu Merkez Erkek Yatılı Kur'an Kursu ve Mina Erkek Yatılı Kur'an Kursu'ndan mezun olan 23 erkek öğrenci için Çarşı Camiinde icazet merasimi düzenlendi. Törene İl Müftüsü Selami Aydın, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, önceki bakanlardan Faruk Nafiz Özak ve cami cemaati katıldı.


Şükürler Olsun

İl Müftüsü Selami Aydın, törende yaptığı konuşmada, “Bizler asırlardır İslam'ın sancaktarlığını yapan, tarihin akışına yön veren aziz bir milletin evlatlarıyız. Kültür, sanat ve medeniyet şehri kadim şehir Trabzon'umuzda 23 hafızımızın icazet merasimini gerçekleştiriyoruz. Şükürler olsun” dedi.


Cuma Namazı ve Tebrikler

İcazet merasiminin ardından Cuma Namazı kılındı. Tören sonrasında esnaflar hafızları tebrik ederek, onlara çeşitli hediyeler takdim etti. Hafızlar, manevi bir atmosferde gerçekleşen bu anlamlı törenle hafızlık belgelerini almanın gururunu yaşadılar.

Muhabir: BİROL SANCAK