TRABZON’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ BAŞLIYOR

Trabzon'da işletme bakım çalışmaları nedeniyle 10 Eylül Salı günü birçok mahallede elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintilerin saat kaçta başlayacağı ve hangi mahallelerin etkileneceği, elektrik dağıtım şirketi tarafından duyuruldu.

ORTAHİSAR İLÇESİNDE GENİŞ KAPSAMLI KESİNTİLER

Ortahisar ilçesinde, 09.00-16.30 saatleri arasında Çağlayan, Merkez, Akyazı, Sevimli, Özbirlik ve Kozluca Mahallelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Vatandaşların bu saat aralığında tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

TONYA İLÇESİNDE ELEKTRİK KESİNTİLERİ

Tonya ilçesinde, 09.40-14.15 saatleri arasında Orta, Büyük, Kaleönü ve Büyük Mahallelerinde elektrik kesintisi meydana gelecek. İlgili mahallelerde yaşayan vatandaşlar, belirtilen saatler arasında elektrik kesintisine hazırlıklı olmalı.

ÇARŞIBAŞI İLÇESİNDE UZUN SÜRE KESİNTİ

Çarşıbaşı ilçesinde ise 09.00-16.00 saatleri arasında Büyükdere ve Merkez Mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Vatandaşların, kesinti süresince mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaları gerekiyor.

Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

MAHALLELERE ÖNEMLİ UYARI: KESİNTİLERE DİKKAT!

Elektrik dağıtım şirketi, bakım çalışmaları sırasında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarılarda bulundu. Elektrik kesintilerinin süresinin planlanan saatlerden daha uzun olabileceği, bu yüzden vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.

Muhabir: AYŞE SANCAK