VOLKAN CANALİOĞLU SİYASETİN TARZINI DEĞİŞTİRDİ”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, 2009 seçimleri ve Canalioğlu’nun siyaset anlayışı üzerine değerlendirmelerde bulundu. Bıyık, “Volkan Abi, şehrimizde siyasetin tarzını değiştiren insanlardan biridir. Akçeli işlere bulaşmamış, temiz bir siyaset yürütmüştür. Maçka Kamaha’daki köy evinde mütevazı bir yaşam sürerek Trabzon’un sorunlarını yakından takip ediyor” dedi. Bıyık, Canalioğlu’nun 2009 seçimlerinde aldığı oy oranını iki katına çıkarmasına rağmen seçimi kaybetmesinin incelenmesi gereken bir siyasi konu olduğunu ifade etti.

“ŞEHRİN ABİSİ VOLKAN CANALİOĞLU”

Volkan Canalioğlu’nun 2004 yerel seçimlerinde Trabzon Belediye Başkanı seçildiğini ve 2009 seçimlerinde oyunu iki kat artırmasına rağmen seçimleri kaybettiğini hatırlatan Bıyık, “Volkan Abi, şehrin abisi unvanını hep taşımıştır ve genç belediyecilere örnek olmuştur. Keşke para ve iş takibi için siyaseti kirletenler de Volkan Abiyi örnek alsaydı” şeklinde konuştu.

Ortahisar Belediyesi, Engelli Bireylerin Yüzünü Güldürüyor Ortahisar Belediyesi, Engelli Bireylerin Yüzünü Güldürüyor

ZİYARET CHP’YE GEÇİŞ İDDİALARIYLA İLGİLİ DEĞİL”

Ziyaretin ardından ortaya çıkabilecek “CHP’ye mi geçiyor?” söylentilerine de yanıt veren Başkan Bıyık, “Bu ziyaret CHP’ye geçmek ya da pazarlık yapmak için yapılmadı. Sadece şehrimiz için yapacak işlerimizi konuştuk ve temiz bir hava aldık. Volkan Canalioğlu, bu şehrin abisidir ve yanında olmaktan mutluluk duyduk” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN