Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi Açıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in katılımıyla düzenlenen açılışa, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, çeşitli siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Başkan Genç, bu merkez ile Trabzon halkının daha mutlu bir yaşam sürmesini amaçladıklarını belirtti.

Rize'de Hamsi Şok Fiyata Tezgahlarda! 200 TL'ye Ulaştı; Hamsi Tezgaha Ateş Pahasıyla Girdi! Rize'de Hamsi Şok Fiyata Tezgahlarda! 200 TL'ye Ulaştı; Hamsi Tezgaha Ateş Pahasıyla Girdi!

Hedef: Daha Mutlu Bir Trabzon

Açılışta konuşan Başkan Genç, “Bizim bir hedefimiz var. Trabzon'umuzda hep beraber yaşıyoruz. En mutlu şehirde yaşamak için sadece fiziksel altyapı ile değil, insanların sorunlarını uzman gözüyle dinleyerek de çözüm üretmek istiyoruz” dedi. Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi’nin, vatandaşların bireysel ve ailevi sorunlarına katkıda bulunacağını ifade etti.

Ücretsiz Destek ve Hizmetler

Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden her yaştan bireye ücretsiz psikolojik destek hizmeti sunuyor. Uzman Klinik Psikolog Enes Bülbül, “Merkezimiz, bireylerin ve ailelerin psikososyal girişimlerine katkıda bulunarak ihtiyaç duyulan alanlarda psikolojik danışmanlık ve eğitim hizmeti sunmaktadır” diye belirtti. Danışmanlık hizmetleri bireysel psikolojik danışmanlık, grup terapisi, aile danışmanlığı ve evlilik terapisi gibi çeşitli alanları kapsıyor.

Gelecek Hizmetler ve Çocuklar

Açılışta, gelecekte çocuk terapileri ve çocuk testleri alanlarında da hizmet verileceği belirtildi. Ayrıca, evlilik okulu, psikoloji söyleşileri ve personel eğitimleri gibi eğitim hizmetlerinin de sunulacağı ifade edildi. Başkan Genç, halkın mutluluğu için buradaki uzman ekibin hizmet sunmaya devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: DHA