Kanser Riski Büyüyor! Bazı Genler Menopozu Erken Tetikliyor ve Kanser Riskini Artırıyor Kanser Riski Büyüyor! Bazı Genler Menopozu Erken Tetikliyor ve Kanser Riskini Artırıyor

Kariyerinde birçok gelişmesi kısıtlı fetüs ile çalışarak başarılı gebelik sonuçları elde eden Balık, 2016 yılında doçent unvanını kazanmıştır. 2017 yılında tüp bebek sertifikası almış ve 2019'da Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanlığı yapmıştır. 2019 Eylül ayında görevinden ayrıldıktan sonra, Trabzon Medical Park Yıldızlı Hastanesi'nde çalışmaya başlamış ve tüp bebek tedavilerini bu hastanede uygulamıştır.

2020 yılında Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümünde akademik çalışmalarına devam etmiş ve profesörlük unvanını almıştır. Ayrıca, aynı yıl TC Sağlık Bakanlığı GETAT Bilimince yürütülen sertifikasyon programı kapsamında ozon ve mezoterapi eğitimi sertifikası da almıştır. Evli ve iki çocuk annesi olan Prof. Dr. Gülşah Balık, klinik çalışmalarında bütüncül kadın sağlığı bakış açısını benimsemektedir.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA