Doğan, Onuachu'nun kendi kulübü ve hocasıyla yaptığı görüşmelerde Trabzonspor'da kalmak istediğini ilettiğini ifade etti. Ancak oyuncunun kulübünün transfer için yaklaşık 15 milyon Euro talebi olduğunu da ekledi.

Başkan Doğan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Paul Onuachu bizimle ve hocamızla yaptığı görüşmede takımımızda kalma isteğini iletti. Oyuncu kendi kulübüne de bu talebi iletti. Kulübünün 15 milyon Euro civarında bir transfer beklentisi var. Biz Onuachu’yu tekrar kiralamak istiyoruz ve görüşmeler devam ediyor. Santrafor konusunda alternatiflerimiz de var. Sadece bir santrafor alacağız diye bir şey yok, belki iki tane birden alacağız. Onuachu konusunda beklemeliyiz. Oyuncuyla beraber oluşturacağımız baskı ile birlikte Onuachu’yu kiralık olarak tekrar kadromuza katmak istiyoruz. Bu transfer bir süre alacak gibi duruyor.”

Trabzonspor'un santrfor transferi için yaptığı bu hamlenin, gelecek sezon için kadro derinliği oluşturma adına önemli bir adım olduğu belirtiliyor. Onuachu'nun durumuyla ilgili gelişmeler, yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU