Doğan, "Trabzonspor olarak çok uzun süredir titizlikle yürüttüğümüz transfer politikamız, scouting ekibimizin yardımı ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı'nın gözetiminde sürdürülürken, yeni sezona istediğimize yakın bir kadro ve hırslı bir oyuncu ordusu ile başlamamıza olanak sağladı. Önümüzdeki günlerde tüm eksiklerimizi tamamlayacağız ve bunu mali disiplinimizden uzaklaşmadan yerine getireceğiz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor-Kayserispor Maç Biletleri Satışa Çıkıyor! Trabzonspor-Kayserispor Maç Biletleri Satışa Çıkıyor!

Trabzonspor Sezon Sonunda Mutlu Sona Ulaşacak

Doğan, Trabzonspor taraftarlarına hitaben yaptığı açıklamada, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, heyecan verici ve sonunda mutlu sona ulaşacakları bir sezon yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Doğan, "Biz üzerimize düşeni daima yapacağız ve hiçbir zaman 'Yeter.' demeyeceğiz. Özellikle bu sezon adil bir futbol sezonunun sağlanması şartıyla ilk maçtan son maça kadar büyük bir inatla ve tam bir dikkatle hedefimizin peşinde koşacağız." dedi.

Trabzonspor'un sezon boyunca gösterdiği kararlılık ve azim, taraftarlarına unutulmaz bir sezon yaşatma arzusunu ortaya koyuyor.
 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN