27 yaşındaki Nijeryalı golcü Kelechi Iheanacho, Leicester City forması altında mücadele ediyor ve sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor. Bu durum, birçok kulübün radarına girmesine neden oldu ve Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi Süper Lig ekipleri de transfer için harekete geçti.

Trabzonsporlu Futbolcu, Eşi Melisa Aslı Pamuk'a 1.5 Milyon Euro Değerindeki Deniz Manzaralı Bir Ev Hediye Etti Trabzonsporlu Futbolcu, Eşi Melisa Aslı Pamuk'a 1.5 Milyon Euro Değerindeki Deniz Manzaralı Bir Ev Hediye Etti

Özellikle Trabzonspor'un, Paul Onuachu'ya kiralama teklifinde bulunmasına rağmen, Onuachu'nun bonservisini alamaması durumunda Kelechi Iheanacho'ya yöneleceği belirtiliyor.

Bu sezon Leicester City formasıyla 25 resmi maça çıkan Iheanacho, 6 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Ancak oyuncunun takımdan ayrılmak istediği ve yeni bir sözleşme için istekli olmadığı bildiriliyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu yıldız futbolcu için transfer çalışmaları devam ederken, Süper Lig'de heyecanın giderek arttığı görülüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK