BAŞARI İÇİN EL ELE

Başkan Doğan, camianın desteğinin önemine vurgu yaparak, "Camiamızdan rica ediyorum, lütfen bu formayı kim giyiyorsa hepsine sahip çıksınlar. Desteklerini esirgemesinler. Trabzonspor'un zirve yarışında olması için Trabzonlunun Trabzonluya daha çok sahip çıkması gerekiyor. Bu dediklerim olursa bu sene şampiyon olmazsa seneye olur. Mutlaka bu yapıyı inşa etmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Alkışlar Batista Mendy’ye; Trabzonspor'un Enerji Dolu Savaşçısı Alkışlar Batista Mendy’ye; Trabzonspor'un Enerji Dolu Savaşçısı

ABDULLAH AVCI'YA GÜVEN TAM

Teknik direktör Abdullah Avcı'ya güvendiğini belirten Başkan Doğan, "Geçtiğimiz sezon uygun maliyetli oyuncular almıştık, onlar ile yolları ayırırken kulübümüz zarar etmedi. Öneri ile oyuncu almıyoruz. İstediğimiz oyuncuları alıyoruz. Bizim alacağımız futbolcular belli. 4-5 takviye daha yapmayı planlıyoruz. Bunun için yoğun şekilde çalışıyoruz. Abdullah hocama saygım var. Onun da hatası var. Benim de hatam var. Rakiplerimizi teknik direktörler getiriyor, maliyetler ortada. Yerli hoca havuzu belli. Bence Abdullah Avcı yerli olarak en iyi teknik direktör. Hocamız zamanında kendi kurduğu kadroyla şampiyon oldu. Ben inanıyorum kendi kurduğu kadro ile başarılı olacak" dedi.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

ONUACHU'NUN GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Geçen sezon tam not alan Onuachu, 21 lig maçında 15 gol atıp, 4 asist yaparken; Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada 2 kez ağları havalandırmıştı. Karadeniz ekibi, 2.01'lik santrforu takımda tutmak için tüm kozları oynuyor.

Trabzonspor, Onuachu'yu arıyor

TRANSFER GEÇMİŞİ VE BEKLENTİLER

Onuachu, Genk'te 19 maçta 16 gol attıktan sonra devre arasında 18 milyon euro'ya Premier Lig ekibi Southampton'a transfer oldu. Ancak, İngiltere'de beklenen performansı sergileyemeyen Nijeryalı golcü, 11 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Southampton'ın küme düştüğü sezonun ikinci yarısında forma şansı bulamayan Onuachu'nun, kulübü ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor'da Onuachu değişimi sonuç verdi - Son Dakika Haberleri

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Görüşmelerde Trabzonspor'un elini güçlendiren en önemli etkenlerden biri, Onuachu'nun Trabzonspor'da oynamak istemesi. Nijeryalı yıldız, bu talebini Southampton'a iletti ve Trabzonspor ile olan temaslarını sürdürüyor. Bu sezon 1 milyon 750 bin euro maaş alan 30 yaşındaki oyuncunun, daha yüksek bir maaş talep ettiği de gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'dan Paul Onuachu hamlesi: İşte Southampton'ın istediği rakam! -  Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

TAKIMA KATKISI BÜYÜK

Fırtına, Paul Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Nijeryalı yıldız, Trabzonspor'a büyük katkı sağlayarak 28 puanlık bir değer kazandırdı.

Beşiktaş, Paul Onuachu için kesenin ağzını açtı: Göztepe'ye üç oyuncu -  Sözcü

Trabzonspor'un, Onuachu transferini gerçekleştirmek için tüm imkanlarını seferber ettiği ve bu transferin gerçekleşmesi halinde takımın hücum gücünün önemli ölçüde artacağı düşünülüyor. Taraftarlar, bu transferin sonucunu merakla bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY