Bu sezon ligde oynadığı üç maçtan da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, Kayserispor karşısına sezonun ilk galibiyeti için çıkıyor. Bordo-Mavili ekipte erteleme maçı olduğu gerekçesi ile kurallar gereği Simon Banza, Serdar Saatçı ve Muhammed Cham bu akşam forma giyemeyecek.

ZAFER YEMİNİ

Beşiktaş ile oynanan derbide direkt kırmızı kart gören Edin Visca da cezasından ötürü Kayserispor karşısında görev yapamayacak. Bordo-Mavili ekipte Hüseyin Türkmen ile Enis Destan da sakatlıklarından ötürü forma giyemeyecek. Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açan Trabzonspor, Beşiktaş maçındaki performansı ile gelecek adına taraftarlarını umutlandırmıştı. Kayserispor maçı kazanıp zirve ateşini yakmak isteyen Fırtına’da futbolcular da zafer yemini etmiş durumda.Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, takımda yaşanan sıkıntılı sürecin atlatılması adına yoğun mesai harcıyor. Öğrencileri ile sürekli motivasyon konuşmaları yapan Güneş, oyuncularına özgüven yüklemesi de yapıyor. 

Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada? Trabzonspor Kayserispor Maçında Hangi Formayla Sahada?

Çok kısa bir süre oyuncularla bir arada olmasına rağmen Beşiktaş maçına takımı çok iyi hazırladığı gözlenen Güneş’in her geçen maç çok daha keyif veren bir takım izlettirmek istediği biliniyor. 

Bu kritik maçta taraftar desteği de çok önemli. Beşiktaş maçında tribünleri tamamen dolduran taraftarların aynı desteği bundan sonraki maçlarda da artarak devam ettirmesi isteniyor. Takımın yeniden ayağa kalkması ve zirve yarışına ortak olması adına taraftar desteği şart.


STAD: Papara Park
HAKEM: Mehmet Türkmen
SAAT: 20.00
YAYIN: beIN SPORTS

TRABZONSPOR

UĞURCAN
PEDRO
SAVİC
DENSWİL
EREN
OKAY
MENDY
CİHAN
BARDHİ
ORSİC
DRAGUŞ

KAYSERİSPOR

BİLAL
GÖKHAN
JEANVİER
ARİF
CAROLE
BOURABİA
KARTAL
MEHMET
MORTE
RAMAZAN
CARDOSO

Muhabir: AYTEKİN AKAY