Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; Her bir sezon için 1.575.000.-euro garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %2,9'u oranında ödeme yapılacaktır." denildi.

Nwakaeme'nin Trabzonspor Kariyeri

2018-2022 yılları arasında Trabzonspor forması giyen 35 yaşındaki Nwakaeme, bu dönemde oynadığı 145 maçta 47 gol atıp 35 de asist yapmıştı. Nijeryalı oyuncu, Trabzonspor'da Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

Trabzonspor'un İstediği Yunan Futbolcuya Fenerbahçe Kancası: Avcı'ya Transfer Şoku! Trabzonspor'un İstediği Yunan Futbolcuya Fenerbahçe Kancası: Avcı'ya Transfer Şoku!

Geri Dönüş ve Taraftar Coşkusu

2 yıl aranın ardından Trabzonspor'a geri dönen Nwakaeme, şehre iner inmez taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Havalimanında yaptığı açıklamalarda, "Taraftarlarımızı ve kutlamaları çok özledim. Beni bu kadar güzel karşılayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Transferin Detayları

Nwakaeme, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte Londra'dan özel jetle Trabzon'a geldi ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzaladı. Bu transferle birlikte Trabzonspor, 2024-25 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Ek Bilgiler

Son 30 dakika içinde toplam 3,153 kullanıcı, Trabzonspor ile ilgili gelişmeleri takip etti. En yüksek kullanıcı sayısı Türkiye'den (2,800), ardından Almanya (85), ABD (55) ve Japonya (28) olarak kaydedildi.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN