pNdidi'nin menajeriyle yapılan görüşmelerde oyuncunun talepleri netleşmeye başladı. İngiliz ekibinden yaklaşık 4 milyon Euro kazanan Ndidi'nin Trabzonspor'dan da benzer bir maaş beklentisi içinde olduğu ifade ediliyor. Ayrıca oyuncunun imza parası talebinin de olduğu belirtiliyor.
Galatasaray, 16 milyon € değeri olan Wilfred Ndidi'yi bedelsiz transfer  edebilir | Transfermarkt

Trabzonspor'un bu transferde Avrupa'dan birçok rakibinin olduğu biliniyor. Ancak Bordo-Mavililer, Ndidi'nin tecrübesi ve performansıyla orta sahadaki gücünü artırmayı hedefliyor. Leicester City ile geçen sezon 36 maça çıkan Ndidi, 6 gol atıp 6 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Wilfred Ndidi, nueva opción a coste 0 para el FC Barcelona

Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Trabzonspor'un sportif direktörü bu transfer için oldukça iyimser. "Ndidi gibi kaliteli bir oyuncunun bize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor ve umarım en kısa sürede olumlu bir sonuca ulaşırız." şeklinde konuştu. Wilfred Ndidi'nin transferiyle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN