Trabzonspor'dan Muhammed Cham Hamlesi! Fransız ekibi ikna olacak mı? Trabzonspor'dan Muhammed Cham Hamlesi! Fransız ekibi ikna olacak mı?

Fransız ekiplerinden Toulouse ile sözleşmesi sona eren 23 yaşındaki Mali asıllı Fransız vatandaşı Mossa Diarra ile yapılan ilk görüşmede olumlu sinyaller alındı. 2023-2024 sezonunda çıktığı 31 maçta 1 gol ve 3 asistlik katkı sağlayan genç savunmacının transferinde her an sıcak bir gelişme yaşanabilir.


Samuel Gigot Gün Sayıyor
Öte yandan, Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen 30 yaşındaki stoper Samuel Gigot ile yapılan görüşmelerde futbolcu ile anlaşma noktasına gelen Trabzonspor, pazarlığı yüksekten açan kulübüyle de 3 milyon Euro’ya kadar indirdikleri bonservis bedeli karşılığında masaya oturdu. Deneyimli savunmacıyı 1 Temmuz’da Macaristan’da başlayacak olan kampa yetiştirmek için yoğun çaba harcıyorlar. Eğer bu transferler gerçekleşirse, yeni sezonda Trabzonspor savunmasının göbeği Fransızlara emanet edilecek.


Trabzonspor, Diarra ve Gigot transferlerini gerçekleştirerek savunmasını güçlendirmeyi hedefliyor ve bu hamlelerle hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarıya ulaşmayı amaçlıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN