Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Taraftarlar, "3-4 oyuncu daha transfer edeceğiniz söyleniyor. Nereye transfer yapacaksınız? Sol tarafa yeni oyuncular mı getireceksiniz? Trabzonspor’un şu anda iki oyuncuya ihtiyacı var. Birisi Onuachu ve bizim olmazsa olmazımız diğeri ise 10 numara pozisyonunda oynayan Cham." ifadelerini kullandı.

"Skor Yanıltmasın"

UEFA Avrupa Ligi maçını izleyen taraftarlar, "Maçı baştan sona takip ettik. Trabzonspor 2-0 kazandı ama skor yanıltmasın. Trabzonspor maçı mağlup da kapatabilirdi. Trezeguet bir gol attı, karşı karşıya en az 3 tane de kaçırdı. Trabzonspor’a sağ ve sol kanatlardan gelecek ortalara vuracak bir golcü gerekli. Zaman daralıyor. Bir şekilde Avrupa maçını geçeriz ama Sivas maçı 11 Ağustos’da. O maç kolay olmayacak." diyerek endişelerini dile getirdi.

Taraftarlar, yönetimden bekledikleri transfer hamleleriyle birlikte takımın daha güçlü bir kadro ile sahaya çıkmasını umut ediyorlar.

Muhabir: BİROL SANCAK