L'Equipe gazetesinin haberine göre, Beninli forvet Steve Mounie, Brest ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya varamadı ve serbest kaldı. Mounie, 2017 yılında Premier Lig takımı Huddersfield'a 13 milyon euro karşılığında transfer olmuş, 2020'de ise 5 milyon euro bedelle Brest'e geri dönmüştü. 29 yaşındaki golcü, Ligue 1'de 162 maçta 44 gol, Premier Lig'de ise 59 maçta 9 gol kaydetti.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde! Hatayspor ile Zorlu Bir Deplasman Maçı Trabzonspor 3 Puan Peşinde! Hatayspor ile Zorlu Bir Deplasman Maçı

INFO OUEST-FRANCE. Steve Mounié va signer à Augsbourg en Allemagne

Mounie'nin menajeri, daha önce Clinton N'Jie'yi Trabzonspor'a öneren Fransız temsilci, Beninli forvet için Trabzonspor ile görüşmelere hazır olduklarını belirtti. Menajer, Mounie'nin bordo-mavili formayı giymek konusunda çok istekli olduğunu ifade etti.

Stade Brestois. Steve Mounié forfait pour la première journée à Lens

İlk Hedef Onuachu

Trabzonspor yönetimi, forvet transferi konusunda ilk hedef olarak Paul Onuachu'ya odaklanmış durumda. Nijeryalı forvet için yapılan görüşmelerde başlangıçta 15 milyon euro talep edilmişken, bu rakam 11 milyon euro'ya kadar düştü. Ancak daha fazla indirim yapılması şu an için mümkün görünmüyor.

Onuachu, Trabzonspor'da son yılların en golcü futbolcularından biri oldu

Öte yandan, Fransız menajerin Mounie'yi Süper Lig'deki diğer kulüplere de teklif ettiği öğrenildi. Trabzonspor yönetimi, Onuachu transferinde olumsuz bir durum yaşanması halinde Mounie için harekete geçmeyi planlıyor.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Trabzonspor taraftarları, yeni sezon öncesi forvet hattının güçlendirilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Onuachu transferinde yaşanacak gelişmeler ve olası Mounie transferi, bordo-mavili camiada büyük merak uyandırıyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK