Şenol Güneş'ten Eleştirel Değerlendirme: "Beraberlik Yetmiyor, Galibiyetlere İhtiyacımız Var!" Şenol Güneş'ten Eleştirel Değerlendirme: "Beraberlik Yetmiyor, Galibiyetlere İhtiyacımız Var!"

Buksa: "Yedek Oyuncu Rolü İlgimi Çekmiyor"

Onet Sport Review'a verdiği röportajda Buksa, transfer tercihini şu şekilde açıkladı:

Buksa o swojej pierwszej bramce na EURO. "To jest taki paradoks" -  KanalSportowy.pl

“Dışarıda potansiyel transfer hedefleri hakkında çok konuşuluyor. Ancak Beşiktaş ve Trabzonspor ciddi şekilde ilgilendi. Ancak, bu kulüplerin sunduğu zamanlama ve rol benim için önemliydi. Midtjylland’ın Şampiyonlar Ligi elemeleri için acil bir 'dokuz' arayışı vardı ve bu durum bana cazip geldi. Türk kulüplerinde ise daha fazla zaman ve seçenek vardı. Orada, sadece bir 'dokuz' olarak görülmek istemediğimi hissettim ve yedek oyuncu rolü ilgimi çekmiyor. Avrupa'nın en büyük liglerinden söz etsek bile bu durum değişmezdi.”

Adam Buksa'nın yeni adresi Midtjylland

Formda Bir Dönemden Geçiyor

Geçen sezon Antalyaspor’da kiralık olarak oynayan Buksa, 35 maçta 16 gol ve 2 asistle dikkat çekti. Ayrıca EURO 2024’te Hollanda karşısında bir gol atarak başarılı bir performans sergiledi.

Adam Buksa o transferze. Reprezentant Polski wykluczył dwa kluby.  Macierzysty Lens i Antalyaspor, do którego jest wypożyczony | Gol24

Muhabir: AYTEKİN AKAY