SICAK ÇOK ETKİLİYOR
Macaristan’ın Szeged şehrinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da dün takıma 1 günlük izin verildi. Kampta bir haftayı geride bırakan Trabzonspor’da oyuncular, verilen 1 günlük aranın ardından çalışmalara aynı tempoda çift idmanla devam edecek. İlk bir haftalık bölümde oldukça tempolu ve yoğun geçen antrenman programında giderek artan sıcak havanın etkisiyle oyuncuların bir hayli etkilendiği gözlendi. Antrenmanlarda verilen aralarda suya hücum eden oyuncular, zaman zaman saha zeminini ıslatmak için açılan fıskiyelerin altına girerek serinlemeye çalıştı.

4 ÇİFT KALE VE 1 TURNUVA MAÇI YAPILDI
Bordo-mavili takım, Macaristan’a geldiği 1 Temmuz günü akşam antrenmanıyla başladığı kamp programının ilk haftasında toplam 12 antrenman gerçekleştirdi. Kampın ikinci gününde dayanıklılık testinden geçen oyuncular, 5 Temmuz’daki sabah antrenmanında ikinci kez dayanıklılık çalışmasından geçti. 1 ve 4 Temmuz günleri dışında tüm antrenmanlarını çift idman şeklinde gerçekleştiren takım, 1 çift kale ve 1 turnuva maçı yaptı. 6 Temmuz sabah antrenmanında şut çalışması yapan oyuncular, akşam antrenmanında ise hücum ve savunma çalıştı. 7 Temmuz sabah antrenmanında sürat çalışması yapıldı.

Trabzonspor Ayağa Nasıl Kalkar? Trabzonspor Ayağa Nasıl Kalkar?

BU HAFTANIN PROGRAMI
Szeged’de 14 Temmuz’a kadar devam edecek olan kampın ikinci etabında Trabzonspor iki hazırlık maçı oynayacak. Bugünü çift idmanla tamamlayacak olan bordo-mavililer, ayrıca kampı takip eden basın mensuplarına özel röportaj verecek. Trabzonspor, 10 Temmuz Çarşamba günü (Yarın) ilk hazırlık maçını TSİ 18.00’de Macaristan ekiplerinden Szeged Csanad ile oynayacak. 11 Temmuz Perşembe günü ise Teknik Direktör Abdullah Avcı, kampı takip eden basın mensuplarını yemekte ağırlayacak ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. 12 Temmuz Cuma günü çift idman yapacak olan bordo-mavililer, 13 Temmuz Cumartesi günü TSİ 18.30’da ikinci hazırlık maçında Macaristan’ın Zeleznicar Pancevo takımı ile karşılaşacak.

Trabzonspor’un Szeged’deki yoğun kamp programı, takımın yeni sezona en iyi şekilde hazırlanması için büyük önem taşıyor. Bordo-mavili takım, bu süreçte fiziksel ve taktiksel olarak en üst seviyeye ulaşmayı hedefliyor. Taraftarlar, Trabzonspor’un hazırlık kampındaki performansını yakından takip ediyor ve yeni sezona büyük bir heyecanla hazırlanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN