Fenerbahçe forması giyerken 3 Temmuz ile ilgili açıklamalar yapan Ozan Tufan, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra geçmişe yönelik adımlar attı. Hull City'den ayrılarak bordo-mavili takıma katılan deneyimli orta saha oyuncusu, Trabzonspor taraftarlarının da tam destek verdiği bir transfer süreci geçirdi.

Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak! Trabzonspor’da Forvet Belirsizliği Sona Erdi: Dragus 11’de Başlayacak!

Geçmişte Fenerbahçe'de kadro dışı kaldığı anı unutamayacağını dile getiren Ozan Tufan,

23 Mart benim doğum günüm. O gün bir telefon aldım. Fenerbahçeli bir yönetici beni aradı. Heyecanlandım; herhalde doğum günümü kutlamak için arıyor’ dedim kendi kendime. Bana, ‘Seni kadro dışı bıraktık. Artık takımla ilişiğin kesildi’ dedi. Başımdan sanki kaynar sular boşaldı. Dünyam karardı. Bu anı yaşamım boyunca hiç unutamayacağım. Bana bunları yaşatanlar ömrüm boyunca hep gözümün önünde olacak...

şeklinde duygularını ifade etti.

Trabzonspor'a olan futbol aşkının tavan yapacağına inanan Ozan Tufan, yeni takımıyla birlikte başarılara imza atmayı hedefliyor. Bordo-mavili formayla sahada olmanın heyecanını ve sorumluluğunu taşıyan Tufan, Trabzonspor için en iyisini yapmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN