Teknik direktör Abdullah Avcı, takımda kesin kalması gereken 3 as oyuncuyu belirledi. Bu isimler; Vişca, Mendy ve Meunier olarak açıklandı. Bununla birlikte, Denswil, Bardhi, Trezeguet ve Fountas gibi oyunculara yüksek teklifler gelmesi durumunda değerlendirileceği ifade edildi.

Trabzonspor'un yollarını ayırmak istediği Fernandez'e İspanyol 2. Lig takımı Espanyol'un talip olduğu belirtildi. Espanyol'un, 1. Lig'e çıkma hedefinde olduğu ve Fernandez'i ısrarla istediği ifade ediliyor.

Kulüp dün, yeni sezon forma tanıtımı için fragman yayınladı ve yarın satışa sunulacak yeni sezon formalarının tanıtımını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Trabzonspor, geçen sezon ligi 6. sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına katılma hakkını elde edememişti. Ancak bu sezon 3. sırada bitirmesiyle birlikte UEFA Avrupa Ligi'nde 2. eleme turunda mücadele etme hakkı kazandı.

Bordo-mavililerde en fazla asist yapan isim ise Edin Vişca oldu. Lig tarihinin en fazla asist yapan ismi olma yolunda ilerleyen Boşnak sağ kanat, bu sezon toplam 17 gol pasına imza attı. Vişca'yı ise devre arasında transfer edilen Meunier takip etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK