Kulübüyle ilk teması gerçekleştiren bordo mavililer, Vavro'nun pas yeteneği ve defansif kalitesinden etkilendikleri bilgisini aldı. Transfer sürecinde önemli bir alternatif olarak değerlendirilen Vavro için Trabzonspor yönetimi, maliyetler konusunda dikkatli adımlar atıyor.

Trabzonspor Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor! Trabzonspor Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor!

Başkan Ertuğrul Doğan, geçtiğimiz günlerde A Spor'a yaptığı açıklamada, Samuel Gigot transferindeki zorluklara rağmen Vavro için harekete geçtiklerini belirtti. Marsilya ile anlaşma sağlanan Gigot için beklenen indirim gerçekleşmezse alternatif planlarını devreye sokan Trabzonspor, Vavro'nun transferini sonuçlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Denis Vavro, Kopenhag'da geçirdiği başarılı döneminin ardından Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmişti. Manchester City teknik direktörü Guardiola, geçtiğimiz Şampiyonlar Ligi maçının ardından Vavro'nun pas yeteneği ve oyun zekasıyla ilgili övgülerde bulunmuştu. Trabzonspor'un bu transferdeki kararlılığı, Kopenhag'ın 4 milyon euro piyasa değerine sahip savunmacısını bordo mavili forma altında görmek istediğini gösteriyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU