TEKLIC BEKLENTİYİ KARŞILAYAMADI

Ara transfer döneminde Süper Lig'den Fatih Karagümrük'e kiralanan 24 yaşındaki Hırvat oyuncu, sezon boyunca tüm kulvarlarda 18 maça çıktı. Bu maçlarda gol veya asist katkısı sağlayamayan Teklic, sadece 1 asist yapabildi.

Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı Trabzonspor’un Yeni Yıldızı, Hatayspor Maçında da Fileleri Sarstı

TONIO TEKLIC GERİ DÖNDÜ

30 Haziran'da kiralık sözleşmesi sona eren Teklic, bugün bordo-mavili takıma geri döndü. Ancak yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, ikinci etap kamp çalışmaları için sabah saatlerinde Macaristan'a yola çıktı.

TRABZONSPOR'UN TONIO TEKLIC KARARI

Teklic'in bu kampa katılmadığı ve kendisine takım bulması istendiği öğrenildi. Gün içerisinde Trabzon'a gelen Teklic'in, yeni bir takım bulana kadar Trabzon'da kalıp bireysel çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Trabzonspor'da beklentileri karşılayamayan Tonio Teklic'in geleceği merakla bekleniyor. Bordo-mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarına Macaristan'da devam ederken, Teklic'in kariyerine hangi takımda devam edeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU