Bordo-mavililer, sezon boyunca Türkiye Kupası'nı kaybetmenin yanı sıra oynanan futbolun da beklentilerin altında kalmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu durum, gelecek sezon için büyük bir revizyonun kaçınılmaz olduğunu ortaya koydu.

Başkan Ertuğrul Doğan, sezon boyunca takımı ayakta tutabilmek adına önemli ödemeler yapmasına rağmen, beklediği karşılığı alamadı. Oyunculara olan tüm borçları ödeyip prim ödemelerini gerçekleştirmesine rağmen, bu hamlesinin karşılığını alamaması başkanı derinden üzdü.

Bu hayal kırıklığı sonrası Başkan Doğan'ın yapacağı hamleler büyük merak konusu. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi rakiplerin arasındaki farkın açılmasıyla birlikte, Trabzonspor'un İstanbul takımlarına yakın bir kadro kurma zorunluluğunun farkında olan yönetim, dünya çapında deneyimli isimlere yöneliyor. Bu kapsamda, Alexis Sanchez ve Angel Di Maria gibi tecrübeli futbolcularla yakından ilgilenildiği konuşuluyor.

Trabzonspor camiası, başkanın bu hamleleriyle gelecek sezon için umutlanırken, transfer çalışmalarının nasıl sonuçlanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU