Beşiktaş kulübü, transferde ilk adımı atmış ancak Savic'in talepleri karşısında geri adım atmış görünüyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Sırbistan doğumlu futbolcu, Siyah - Beyazlılardan 5 milyon Euro imza parası ve 4 milyon Euro senelik ücret talep etmiş. Bu yüksek ücret talebi, Beşiktaş'ın transferdeki ilgisini azaltmış durumda.

Görüşmelerin tıkanması üzerine şimdi ise Trabzonspor'un devreye girdiği belirtiliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın bu transferde aktif rol alabileceği ifade edilirken, Trabzonspor'un da oyuncunun talep ettiği yüksek ücretlerle transferi bitirmesinin olası olmadığı belirtiliyor.

Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Stefan Savic'in kariyerine dair bilgiler de önem taşıyor. 2015 yılından beri Atletico Madrid forması giyen Savic'in en yüksek piyasa değeri 2018 yılında 40 milyon Euro'ya ulaşmış, ancak son zamanlarda değer kaybı yaşayarak piyasa değeri 2,5 milyon Euro'ya düşmüş durumda. 33 yaşındaki oyuncu, Partizan, Manchester City, Fiorentina ve Atletico Madrid gibi önemli kulüplerde forma giydi. Geçen sezon Atletico Madrid'de 33 maçta 2 bin 349 dakika süre alarak performansını sürdürdü. Savic'in transfer süreci, talep ettiği yüksek ücretler nedeniyle belirsizliğini koruyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU