Transferde Büyük Rekabet! Trabzonspor ve Beşiktaş Adam Buksa İçin Karşı Karşıya Transferde Büyük Rekabet! Trabzonspor ve Beşiktaş Adam Buksa İçin Karşı Karşıya

Ertuğrul Doğan'dan Dev Hamle

Başkan Ertuğrul Doğan, Süper Lig'i alt üst edecek muazzam bir transfer için kolları sıvadı. Hücum özellikleriyle dikkat çeken, adı henüz gizli tutulan bu yıldız futbolcu, Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancılar arasında gösteriliyor. İçeriden sızan bilgilere göre, "Bu isim açıklandığında psikolojik üstünlük tamamen Trabzonspor'a geçecek."

Görüşmelerde Son Durum

Ertuğrul Doğan, bu transferi tamamlamak için bizzat masaya oturdu. İddia edilen o ki; Trabzonspor, Süper Lig'de rakiplerine gözdağı verecek çok konuşulacak bir isme bordo-mavili formayı giydirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Transferin detayları sır gibi saklanırken, futbol dünyasını sarsacak bu ismin orta sahada görev yaptığı ve dünya çapında tanınan bir figür olduğu bilgisi paylaşıldı.

Adaylar Kimler? Büyük Bomba Bu 3 İsımden Biri Mi?

Trabzonspor'un radarında kimler var? Adrien Rabiot, Alexis Sanchez ve Anthony Martial olmak üzere 3 dünya starının adı geçiyor. Bu oyuncuların tümü sözleşmelerini tamamlamış durumda ve bonservisleri kendi ellerinde. Rabiot, Serie A'dan ayrılma kararı alırken; Sanchez, Inter'de kritik bir role sahip oldu. Martial ise, uzun süredir bağlı olduğu Manchester United'dan ayrılmayı tercih etti. Her birinin geçmiş performansı ve tecrübesi, onları bu büyük transfer için ideal adaylar yapıyor.

Adrien Rabiot

Adrien Rabiot neden sözleşmesini uzatmadı? Galatasaray'a transfer olasılığı  | Transfermarkt

Anthony Martial


Alexis Sanchez
Marseille 2-1 Lille: Alexis Sanchez on target as hosts fight back to move  level with PSG in Ligue 1 table - Eurosport

Kaynak: HABER MERKEZİ