28 yaşındaki orta saha oyuncusu, bordo-mavili takıma katılmaya sıcak bakıyor ve bu yönde yeşil ışık yakıyor. Trabzonspor yönetimi, Ankaragücü ile yapılan temaslarla transferin önünü açmaya çalışıyor.

Sezon boyunca Ankaragücü formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Efkan Bekiroğlu, 35 maçta 10 gol atıp 7 asist yaparak takımına önemli katkılar sağladı. 2026 yılında sona erecek olan sözleşmesinde "1 milyon 500 bin euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan oyuncuyla Trabzonspor'un el sıkıştığı belirtiliyor.

Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor! Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor!

Bordo-mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı da Efkan Bekiroğlu'nun transferini büyük bir istekle bekliyor. Mücadeleci yapısı ve skorer kimliği ile öne çıkan deneyimli oyuncu, bu sezon takımının en skorer ismi olmayı başardı. 35 maçta 17 gole katkı sağlayan Efkan, Ankaragücü'nün ligden düşmesine engel olamamış olsa da performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Almanya'da yetişen Bekiroğlu, daha önce 1860 Münih, Augsburg II ve Alanyaspor gibi takımlarda da forma giymişti.

Muhabir: AYŞE SANCAK