Trabzonspor’da gözler Gaziantep ile oynanacak olan müsabakaya çevrildi. Bu akşam Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanacak olan müsabaka için geri sayıma geçilen Fırtına’da teknik direktör Şenol Güneş’in nasıl bir 11 tercih edeceği merak konusu. Sakat olan Karadağlı stoper Stefan Savic ile Hırvat sol kanat oyuncusu Mislav Orsic’in yanı sıra kırmızı kart cezalısı Edin Visca bu akşamki kritik maçta görev yapamayacak.

120 Gündür Galibiyete Hasret Olan Bordo-Mavililer, Gaziantep FK Deplasmanında 3 Puan Peşinde! 120 Gündür Galibiyete Hasret Olan Bordo-Mavililer, Gaziantep FK Deplasmanında 3 Puan Peşinde!

Bu üç önemli oyuncunun yokluğunda teknik adam Güneş’in savunmada Denswil’in yanında yeni transferlerden Serdar Saatçı’ya şans vermesi bekleniyor. Güneş’in Visca’nın yokluğunda sağ kanatta Denis Draguş ile Cihan Çanak’tan birini, sol kanatta ise Nwakaeme’yi oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Efsane teknik adam Güneş’in ayrıca 10 numara pozisyonunda ise Enis Bardhi’nin yerine Avusturyalı yıldız Muhammed Cham’ı tercih edebileceği konuşuluyor. Santrafor olarak ise Güneş’in Simon Banza’yı tercih edeceği öğrenildi. Güneş, görev vereceği her oyuncudan maksimum verim almayı planlıyor. Her oyuncusunun sahada savaşmasını arzulayan Güneş, tüm oyuncuların Trabzonspor formasının ağırlığının bilincinde olmasını istiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN