Southampton ile olan durumu, Onuachu'nun Trabzonspor’a transfer olma olasılığını artırıyor. Onuachu, defalarca Southampton'dan ayrılma talebinde bulunmuş ve kulübüyle olan ilişkisini sonlandırmak istemişti. Ayrıca, Southampton'un 30 kişilik futbolcu listesine dahil edilmeyen Onuachu, Trabzonspor için büyük bir fırsat sunuyor.

Buluşmaya Az Kaldı

Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Trabzonspor'un Southampton'a sunduğu teklifler, Onuachu’nun mevcut piyasa değerini ve talep edilen bonservis bedelini karşılayacak nitelikte. Başkan Ertuğrul Doğan, bu süreçte Southampton ile tekrar masaya oturmuş durumda ve transferi en hızlı şekilde sonuçlandırmak için çalışıyor. Eğer her şey planlandığı gibi ilerlerse, Trabzonspor'un kadrosuna katılacak olan Onuachu, kulüp için büyük bir güç artışı sağlayacak. Nijeryalı yıldız, geride kalan sezonda çıktığı 21 lig maçında 15 gol, 4 asist ile oynayarak takımına 28 puan katkı sağlamıştı. Trabzonspor ile Onuachu'nun buluşmasına çok az bir süre kaldığı ifade ediliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY