Geride kalan sezon yaşadığı sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası’ndan ötürü milli takıma gitmesine rağmen Trendyol Süper Lig’de attığı goller ve yaptığı asistlerle büyük bir etki yaratan Onuachu, Trabzonspor’un hücum hattında önemli bir rol oynadı.

Southampton İle Kritik Görüşmeler

Southampton ile transfer görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’un, Onuachu konusunda oldukça umutlu olduğu belirtiliyor. Southampton’un 15 Milyon Euro bonservis talebinden geri adım atması ve Onuachu’nun da rest çekmesi sonrası, Trabzonspor’un yaptığı teklifin kabul edilme ihtimali arttı. Trabzonspor, 3 Milyon Euro kiralama bedeli ve 6 Milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonunun yanı sıra Göztepe’ye verilmek üzere biri kiralık biri de bonservisiyle 2 futbolcuyu teklif etti.

Bayburt Özel İdarespor, Cevdet Uzunköprü ile Yola Devam Ediyor! Bayburt Özel İdarespor, Cevdet Uzunköprü ile Yola Devam Ediyor!

Onuachu, bireysel olarak çalışmalarını sürdürerek bir an önce yeniden Bordo-Mavili formayı giymek için sabırsızlanıyor. Taraftarlar da Onuachu için gelecek müjdeli habere kilitlenmiş durumda.

Muhabir: AYTEKİN AKAY