Sürekli Kiralık Olarak Gönderildi

Liverpool altyapısında yetişen Nathaniel Phillips, profesyonel kariyerine imza attıktan sonra Stuttgart, Bournemouth, Celtic ve son olarak Cardiff City gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. Savunmadaki yetenekleriyle dikkat çeken Phillips, kariyerinde toplam 125 maça çıkarken 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor'dan 12 Futbolcu Milli Takım Daveti Aldı! Trabzonspor'dan 12 Futbolcu Milli Takım Daveti Aldı!

Nat Phillips: I'm really proud of what we've achieved together - Liverpool  FC

Liverpool Satışa Sıcak Bakıyor

Liverpool ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.90 boyundaki İngiliz stoper için Trabzonspor’un resmi teklifi yaptığı ve yanıt beklediği öğrenildi. Bonservis değeri 3,5 milyon Euro olarak görülen Phillips’in, Liverpool tarafından da satılmaya sıcak bakıldığı belirtiliyor. Ancak Phillips’in, gündemdeki diğer stoper oyunculara göre istikrar sorunu yaşaması, bordo-mavili yönetim ve taraftarlar arasında bazı soru işaretlerine neden oluyor.

Nat Phillips on seizing his chance, Klopp's faith and Konate arrival -  Liverpool FC

Trabzonspor’un Savunma Planı

Trabzonspor, Nathaniel Phillips transferi ile savunma hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Bordo-mavili ekip, sezon öncesi yapılan bu hamle ile defans hattını sağlamlaştırarak, yeni sezona daha güçlü bir kadro ile girmek istiyor.

Liverpool and FSG have a clear rationale behind Nat Phillips contract  extension - Liverpool.com

Trabzonspor taraftarları, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını yakından takip ediyor ve Nathaniel Phillips transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini büyük bir merakla bekliyor. Transfer sürecindeki gelişmeler, bordo-mavili camiada heyecan yaratıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN