Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, önceki gün A Spor'a telefonla bağlanarak, "Samuel Gigot ile ilgileniyoruz. Onu almak istiyoruz ama bu maliyetlerle bu iş mümkün gibi gözükmüyor" diyerek Fransız savunmacıyı doğruladı ve indirim beklediklerini açıkladı. Marsilya yönetimi ile bonservis konusunda anlaşma sağlanan 30 yaşındaki oyuncunun indirim yapması bekleniyor. Ancak bu sürecin uzaması nedeniyle Trabzonspor yönetimi, alternatif isimlerle de görüşmelere başladı.

Bordo-mavililer, Danimarka ekibi Kopenhag forması giyen 28 yaşındaki Slovak stoper Denis Vavro'yu gündemine aldı. Kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Slovakya Milli Takımı ile EURO 2024'te mücadele eden 1.89 boyundaki futbolcu için ilk temas gerçekleştirildi. Gigot defterini tamamen kapatmayan Trabzonspor yönetimi, iki transfer için görüşmeleri aynı anda yürütecek. Kopenhag ile 30 Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunan Vavro'nun piyasa değeri ise 4 milyon euro.

Guardiola Hayran Kalmıştı

Manchester City ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından dünyaca ünlü hoca Pep Guardiola, Denis Vavro'ya övgüler yağdırmıştı. Guardiola, "Kopenhag'ın iki stoperini de çok beğendim. Ama özellikle Vavro, pas yeteneğiyle beni çok etkiledi. Kendisini takdir ettim. Çok nitelikli bir pas oyunu ortaya koydu," demişti.

Trabzonspor'dan Sürpriz Hamle: Cenk Özkaçar Gündemde! Trabzonspor'dan Sürpriz Hamle: Cenk Özkaçar Gündemde!

Trabzonspor'un bu hamlesi, savunma hattını güçlendirme hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak görülüyor. Bordo-mavili taraftarlar, Vavro transferi konusunda gelişmeleri heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU