Trabzonspor, Süper Lig’deki güçlü performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Ligde en son 12 Nisan 2024 tarihinde sahasında Sivasspor’a karşı 1-0'lık sonuçla mağlup olan Bordo-Mavililer, o günden bu yana ligdeki maçlarında yenilgi yüzü görmedi. 191 gündür devam eden bu yenilmezlik serisi, Trabzonspor’un ne kadar güçlü bir ekip olduğunu gösteriyor.

Fırtına, Papara Park’ta oynadığı son altı maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek, taraftarlarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Geçtiğimiz sezon evinde üst üste kazandığı maçlarla dikkat çeken Trabzonspor, Gaziantep FK'yı 4-2, İstanbulspor'u 3-0 ve Ankaragücü'nü de 4-2'lik skorlarla mağlup etmişti. Bu sezon ise başlangıçta bazı zorluklar yaşamış görünse de, Beşiktaş ile 1-1 ve Kayseri ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, Konyaspor’u ise 3-2’lik skorla mağlup etmişti.

Zirve yarışına ortak olmak isteyen Trabzonspor, şimdi de galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Toplam 191 gündür yenilmese de özellikle bu sezon oynadığı 7 maçta 6 beraberlik, 1 galibiyet elde eden Fırtına artık seri galibiyetler elde ederek zirve yarışına ortak olmak istiyor. Bordo-Mavili ekibin önümüzdeki maçlarda alacağı sonuçlar, hem zirve yarışında hem de genel lig sıralamasında belirleyici olacak.

Amatör Spor Haftası'nda Sporun ve Sporcuların Önemi Vurgulandı Amatör Spor Haftası'nda Sporun ve Sporcuların Önemi Vurgulandı

Muhabir: TUNCAY UÇKUN