Banza’dan Üç Gollük Performans

Trabzonspor formasıyla çıktığı son iki maçta toplam üç gol atan Simon Banza, bordo-mavili takımın yeni gol umudu oldu. Takıma kiralık olarak katılan golcü oyuncu, özellikle son maçlardaki etkileyici performansıyla dikkat çekiyor ve taraftarın büyük beğenisini topluyor. Süper Lig’in 8. haftasında Hatayspor’a karşı oynanan ve 1-1 sona eren maçta Trabzonspor’un beraberlik golünü atan Banza, maç sonrası yaptığı paylaşımla taraftara moral verdi.

"Vazgeçmiyoruz" Mesajı

Hatayspor maçının ardından Simon Banza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Milli aradan önce daha iyi bir sonuç almak isterdik ama vazgeçmiyoruz. Hadi Gidelim Trabzon." Bu mesajıyla takımına ve taraftarına inancını ortaya koyan Banza, bordo-mavili camiaya umut dolu bir mesaj gönderdi. Paylaşım, taraftarlar tarafından büyük destek gördü ve futbolcuya çok sayıda olumlu yorum yapıldı.

Trabzonspor'da Stoper Krizi Büyüyor! Trabzonspor'da Stoper Krizi Büyüyor!

Trabzonspor’un Yeni Golcüsü

Sezon başında kiralık olarak Trabzonspor’a katılan Simon Banza, hızlı bir şekilde uyum sağlayarak takımın hücum hattındaki en önemli oyuncularından biri haline geldi. Son maçlarda gösterdiği performansla dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor taraftarının yeni favori ismi olmaya aday.

Muhabir: AYTEKİN AKAY