ŞAMPİYONLUKLAR VE ANILAR CANLANDI

Etkinlik, Trabzonspor'un 2021-2022 sezonunda elde ettiği şampiyonluğu anlatan bir belgeselin gösterimi ile başladı. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, Trabzonspor'un geçmişi ve başarılarıyla her zaman gurur duyduklarını ifade etti.

Trabzonspor'un Hedefi Kayserispor Karşısında 6 Puan! Trabzonspor'un Hedefi Kayserispor Karşısında 6 Puan!

UNUTULMAZ KONUŞMALAR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün ilk şampiyonluğunu ve Trabzonspor'un inatçı ruhunu vurguladı. Eski Başkan Celal Ataman ise, başkanlığı döneminde elde edilen başarıları hatırlatarak, büyük bir gurur ve minnettarlık duyduğunu belirtti.

TARİHİ BİR TOPLANTI

Eski Bakan ve eski başkan Faruk Özak, kulübün tarihini ve kültürel mirasını vurgulayarak, bu tür toplantıların sıkça yapılmasının önemine değindi. Katılamayan efsane isimler anıldı, ve Trabzonspor'un Türk futbolundaki benzersiz yerine dikkat çekildi.

BÜYÜK KUTLAMA

Etkinlik, davetlilerin Trabzonspor'un renklerine olan bağlılıklarını ve kulüp için olan sevgilerini paylaşmalarıyla son buldu. Tüm katılımcılar, Trabzonspor'un gelecekteki başarıları için umutlu olduklarını ve bu özel kulübün her zaman kalplerinde özel bir yere sahip olduğunu dile getirdiler.

Kaynak: HABER MERKEZİ