Trabzonspor, Onuachu'nun takımda kalmasını istiyor ve teknik direktör Abdullah Avcı bu konuda oldukça istekli. Oyuncu da Trabzonspor'a karşı hevesli durumda. Ancak, transferin önündeki en büyük engel para konusu olarak beliriyor.

GiveMeSport'un kaynaklarına göre, Paul Onuachu, Southampton teknik direktörü Russell Martin'le geleceği hakkında görüşmelerde bulundu. Martin, Nijeryalı oyuncudan "para kazanmaya hazır" olduğunu iletti. Muhtemelen Onuachu'nun ayrılığıyla elde edilecek fonu, yeni bir forvet transferi için kullanmak istiyor. Southampton, Premier Lig'de kalıcı bir başarı için uygun bir kadro oluşturma hedefinde.

The Daily Echo gazetesinden Alfie House ise geçen ay Southampton'ın Onuachu'yu transfer ücreti karşılığında satmaya çalıştığını ancak Trabzonspor'un bir kiralık anlaşma üzerinde anlaşmaya çalıştığını belirtti. Trabzonspor'un masaya koymaya hazır olacağı rakam, Onuachu'nun kaderini belirleyecek gibi görünüyor.

Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı Trabzonspor’dan amatör kulüplere malzeme yardımı

Trabzonspor taraftarları, Onuachu'nun takımda kalması için umutlu bekleyişlerini sürdürürken, transferdeki gelişmeleri yakından takip ediyorlar.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN