KAP AÇIKLAMASI

Trabzonspor, KAP'a yaptığı açıklamada Anthony Nnaduzor Nwakaeme ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her sezon için 1.575.000 Euro garanti ücret ve 500.000 Euro imza ücreti ödenecek. Ayrıca menajerlik hizmet bedeli olarak futbolcuya ödenecek brüt ücretin %2,9'u oranında ödeme yapılacak.

YUVAYA DÖNÜŞ

Nwakaeme, Trabzonspor'da forma giydiği 2018-2022 yılları arasında takımın kilit oyuncularından biri olmuş, özellikle 2021/22 sezonundaki şampiyonlukta önemli rol oynamıştı. Bordo-Mavili ekiple ücret konusunda anlaşamayınca Al-Fayha'ya transfer olan 35 yaşındaki sol kanat oyuncusu, 2 sezonluk aranın ardından tekrar Trabzonspor'a döndü.

TRABZON'DA COŞKULU KARŞILAMA

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya ile birlikte Londra'dan özel jetle gelen Nwakaeme, Trabzon Havalimanı'nda coşkuyla karşılandı. İlk açıklamasında, "Dışarısını henüz görmedim ama kalabalığı tahmin edebiliyorum. Geri döndüğüm için kendimi çok mutlu hissediyorum. Trabzon'da her şeyi çok özledim." ifadelerini kullandı.

BAŞARILI PERFORMANS

Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere Çaykur Rizespor, Genç Yetenek Dawid Drachal'ı Kadrosuna Katmak Üzere

Nwakaeme, Trabzonspor formasıyla geçirdiği 4 sezonda 42 gol ve 31 asistle oynadı. 2021/22 sezonunda ise 13 gol ve 10 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Al-Fayha'da geçirdiği son sezonda 27 maçta 6 gol ve 5 asist kaydetti.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, "Bugün sevenlerin kavuşma günü. Nwakaeme gibi değerli bir oyuncuyu tekrar Trabzonspor'a kazandırdığımız için çok mutluyuz." dedi.

NWAKAEME'DEN AÇIKLAMALAR

Nwakaeme, Trabzonspor'a geri döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugün çok mutluyum. Çünkü bugün 2 yıllık bir aradan sonra tekrar Trabzon'da, Trabzonspor'dayım. Taraftarlarımızın sevgisi hiç bitmedi. Bu kulübün nasıl bir kulüp olduğunu biliyorum ve her zaman elimden geleni yapacağım." dedi.

Nwakaeme, yeni sezonda 9 numaralı formayı giyecek.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN