YUVAYA GERİ DÖNER Mİ?

Geride kalan sezon performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı’nın Lille ile olan sözleşmesi sona erdi. Henüz yeni bir kulüple sözleşme imzalamayan ve A Milli Futbol Takımı ile Almanya’da devam eden Avrupa Şampiyonası’nda mücadele eden Yusuf Yazıcı’nın Trabzonspor’a geri dönme ihtimali taraftarları heyecanlandırdı.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı'nın yükselişi

MİLAN ÖN PLANDA

Sebat Gençlikspor, Taha Balcı ile İlk Transferini Gerçekleştirdi Sebat Gençlikspor, Taha Balcı ile İlk Transferini Gerçekleştirdi

İddiaya göre Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın yıldız oyuncu ile bir süre önce görüntülü görüştüğü ve Yusuf Yazıcı’yı Trabzonspor’a geri dönmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Avrupa Şampiyonası sonrası kararını verecek olan Yusuf Yazıcı’ya İtalya, İspanya, Fransa ve İngiltere’den ciddi tekliflerin de geldiği konuşuluyor. Hatta Yusuf Yazıcı’nın Milan’a çok yakın olduğu belirtiliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın yeni sezonda şampiyonluk kadrosunda görmek istediği Yusuf Yazıcı’nın nasıl bir karar vereceği merak ediliyor.
Yusuf Yazıcı devleri peşine taktı - Aspor
 

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN