Giresunspor 3 puana uçuyor Giresunspor 3 puana uçuyor

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e karşı aldığı mağlubiyetin ardından, genç oyuncu Enis Destan umutlu konuştu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Destan, takım olarak iyi bir performans sergilediklerini ve rakipten daha fazla gol pozisyonuna girdiklerini belirtti. Ancak sonucu elde edemediklerini ifade eden Destan, "Henüz bitmiş bir şey yok. Deplasmanda oynayacağız ve kazanmak istiyoruz," dedi.

Destan, takım arkadaşlarının performansını övüp, "Takımdaki ağabeylerim ve kardeşlerimin ayaklarına, yüreklerine sağlık," ifadelerini kullandı. Genç oyuncu ayrıca, rövanş maçı için gerekli analizlerin yapılacağını ve kazanabileceklerini düşündüklerini belirtti.

Santrafor bölgesine yapılmak istenen transferler hakkında ise Enis Destan, bu konunun kendisinin haddi olmadığını söyleyerek, "Ben elimden gelenin en iyisini yapmak zorundayım. Hocamızın takdiri. Güçlü oyuncularımız var benim bölgemde. Hak eden oynasın. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. İnşallah güzel bir şekilde sezonu bitireceğiz," şeklinde konuştu.

Destan'ın bu sözleri, Trabzonspor taraftarlarına umut aşıladı ve takımın Viyana'daki rövanş maçına güçlü bir şekilde hazırlanmasının beklendiğini gösterdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK