Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonda çıkışa geçmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda forvet hattındaki sıkıntıları çözmek isteyen siyah-beyazlı ekip, taraftarlarını sevindirecek bomba bir transfer için kolları sıvadı.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Paul Onuachu, Beşiktaş'ın hedefindeki isimlerden biri olarak öne çıktı. Kulübü Southampton'un, Onuachu için 12 milyon Euro peşin ya da düşük taksitli toplamda 15 milyon Euro talep ettiği belirtiliyor.

Nijeryalı forvetin Beşiktaş'a transferinin maliyetinin toplamda 20 milyon Euro'yu bulması bekleniyor. Onuachu, olası transferinde yıllık 2.5 milyon Euro ücretle en az 3 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor'da geçirdiği süreçte önemli bir performans sergileyen Onuachu, takımına önemli katkılar sağladı. Onun sahada olduğu 18 maçta takım, toplamda 39 puan elde ederken, gol attığı 9 maçta ise 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Nijeryalı oyuncunun forma giymediği 16 maçta ise takım 29 puan kaybı yaşadı.

Beşiktaş'ın Onuachu'yu transfer etmek için girişimlerine devam etmesi beklenirken, bu transferin siyah-beyazlı camiayı heyecanlandıracağı ifade ediliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY