Trabzonspor, Uğurcan Çakır'ın takımdan ayrılma olasılığına karşı alternatif arayışlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazıttransfer etmek için resmi temaslara başladı.

Bordo-Mavililer, Bilal Bayazıt için Kayserispor'a iki futbolcu ve nakit para teklif etti. Kayserispor yönetiminin bu teklife olumlu yaklaştığı ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanabileceği belirtiliyor.

Hollanda doğumlu olan 1.85 cm boyundaki Bilal Bayazıt, geçtiğimiz sezonda Kayserispor formasıyla 35 maçta görev yaparken kalesinde 51 gol gördü ve 137 kurtarış yaparak dikkatleri üzerine çekti. Genç kaleci, performansıyla ligin en başarılı eldiveni olarak öne çıktı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

Bilal Bayazıt'ın Trabzonspor'a olan isteği de biliniyor. Genç kalecinin kulübüne transfer konusunda baskı yaptığı ifade ediliyor. Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti, transferin kısa sürede sonuçlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN