TEMPO YÜKSELİYOR

Yeni sezon hazırlıkları ikinci etap çalışmalarını Macaristan’ın Szeged şehrinde sürdüren Trabzonspor’da çift kale maçı adeta gözlerin pasını sildi. Yeni sezon hazırlık çalışmalarını 24-30 Haziran tarihleri arasında Trabzon’da tamamladıktan sonra ikinci etap çalışmaları için Macaristan’a gelen Trabzonspor, çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Kampı takip eden basın mensuplarına tamamı açık olarak gerçekleştirilen antrenman üç bölüm halinde yapıldı. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi.

GALİBİYET POZU

Antrenman, pas çalışması, dar alan ve geniş alanda oyun ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise çift kale maçı yapıldı. Bu bölümde Umut Bozok, Enis Destan, Ozan Tufan, Bardhi ve Orsic, çift kale maçında attıkları birbirinden güzel gollerle adeta gözlerin pasını sildi. Yeşil, turuncu ve mavi yelekli olarak üç gruba ayrılan oyuncular kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Çift kale maçı sonunda yeşil yelekli takım galip gelirken, maç sonunda galibiyet pozu vermeyi de ihmal etmediler.

ORSİC’İN PENALTISI HAYRAN BIRAKTI

Antrenman sonunda Vişça, Ozan Tufan, Enis Destan, Mislav Orsic, Enis Bardhi, Kerem Şen, Fountas Taha ile genç kaleci Ahmet’in koruduğu kaleye penaltı atışı yaptı. Enis Destan, Fountas, Bardhi ile Vişça’nın penaltılardaki isabetli şutları dikkat çekerken Mislav Orsic’in kullandığı bir penaltı ise büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin Euro-2024 Zaferi: Merih Demiral ve Mert Günok Tarih Yazdı Türkiye'nin Euro-2024 Zaferi: Merih Demiral ve Mert Günok Tarih Yazdı

ABDURRAHMAN KORKUTTU

Orsic’in kullandığı penaltının gol olması sonrası takım arkadaşları beğenilerini ortaya koyarken sesleri sahada yankılandı. Antrenmanda genç oyuncu Abdurrahman Bayram sakatlanırken çalışmayı tamamlayamadı. Sol ayağına bandaj yapılan genç oyuncu fizyoterapist yardımıyla soyunma odasına gitti. Akşam antrenmanında, milli oyuncular Uğurcan Çakır, Denis Draguş, Thomas Meunier ile Poyraz Efe Yıldırım yer almadı.

Muhabir: AYŞE SANCAK