Paraya kıyıp 10 futbolcu alındı fakat bu oyuncular arasında asıl ihtiyacın olan, oyunu çekip çevirip takım arkadaşlarını yönetip yönlendirecek bir Marek Hamsik ya da Sosa türü bir oyuncu ile golcü bir forvet yok. Onlar yok ama 3 solaçık, 3 ön libero ve 2 stoper var. Aslında, bu on oyuncu yerine bir Onuachu ve bahsedilen anlamda bir orta saha alınıp geçen sezonki kadroyla yola çıkılsaydı, Trabzonspor bugünkü halinden daha güçlü olurdu.

Trabzonspor gibi bir takımda bu planlamayı kim ya da kimler yapıyor? Söz konuşmaya geldi mi kadro mühendisliğini kimseye bırakmıyorsunuz da, bu kadar hatayı değil mühendis, hatta kalfa, üç günlük çırak bile yapmaz.


Değerli hocamız Abdullah Avcı, "Uyum için eylüle kadar zamana ihtiyacımız var" diyor, ama bu uyumsuz kadronun uyumu nasıl sağlanacak ki? Hem uyum bir yana, Avcı’nın vadettiği "Daha diri, daha baskılı ve etkili" bir Trabzonspor için de bir umut kırıntısı yok. Çünkü aynı hamam, aynı tas... Ha bire yan pas, geri pas...

Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor, karşısında kendi sahasında çok adamla kalıp Menaj’ı tek forvet olarak ileride bırakan, geçen sezonki gücünden çok uzak Sivasspor’a bile 4 net gol pozisyonu verip bir puanı Uğurcan’la kurtarırken, kendisi net bir pozisyon bile bulamıyorsa, kimse boş yere hikaye anlatmasın! İyi bir golcü ve bir 8 numara alsın ki, bu alınanlara verilen paralar da boşa gitmesin.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN