Trabzonspor Basketbol Takımı’nda Transfer Hareketliliği Devam Ediyor! Hedef Basketbol Süper Ligi Trabzonspor Basketbol Takımı’nda Transfer Hareketliliği Devam Ediyor! Hedef Basketbol Süper Ligi

GENT'TEN GÜNEY KORELİ YILDIZ GELİYOR

Trabzonspor, sezona Sivasspor beraberliği ile başlayıp UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesinin ardından, kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. Bu kapsamda Bordo-mavililer, Belçika’nın Gent ekibinde forma giyen Güney Koreli yıldız Hyun-Seok Hong ile el sıkıştı. Kulübüyle de büyük ölçüde anlaşma sağlanan oyuncu, Trabzonspor’un yeni 10 numarası olacak.

SÖZLEŞME DETAYLARI BELİRLENİYOR

Gazeteci Ertan Süzgün'ün aktardığı bilgilere göre, Hyun-Seok Hong transferinde artık son adımlar atılıyor. Güney Koreli oyuncu, 3+1 yıllık sözleşme talep ederken, Trabzonspor yönetimi bu sürenin 4 yıl olarak belirlenmesini istedi. Şu anda kulüpler arasında evrak işlemleri devam ediyor ve oyuncunun kişisel şartlarıyla ilgili son pazarlıklar yapılıyor.


BONSERVİS ÖDEMESİ TAKSİTLİ OLACAK

Transferde dikkat çeken bir diğer detay ise bonservis ödemesi. Gent’in yarın Westerlo ile yapacağı lig maçında oyuncunun sahada olmaması için Trabzonspor talepte bulundu. Transferin tamamlanması durumunda, 9 milyon euro olarak belirlenen bonservis bedeli taksitlerle vadeli olarak ödenecek. Trabzonspor, böylece kadrosundaki önemli bir eksikliği daha gidermiş olacak. Ayrıca, Bordo-mavililer forvet transferi için de çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ