Batista Mendy'den Önemli Açıklamalar

Hazırlıklarımız İyi Gidiyor

Mendy, "Hazırlıklarımız iyi gidiyor, yakın zaman içinde eleme maçı oynayacağız, bizim için önemli bir maç. Geçen sezonki performansım benim açımdan ve takım açısından iyiydi. Hem takımla hem bireysel olarak kafam burada, her şeyim Trabzonspor'da. Ligi kazanıp Avrupa Ligi'nde ilerlemek istiyoruz. Bireysel olarak performansımı daha da yukarı çıkarmak istiyorum. Performansımın fark edilmesi beni memnun eden bir şey. Kafam burada, teklifler gelirse değerlendiririz. Buradaki hedefimiz ligi kazanmak," dedi.

"Pozisyonum 6 Numara"

Asıl pozisyonunun 6 numara olduğunu belirten Mendy, "Hocamızın geride ihtiyacı varsa oynamak ve yapmak durumundayım. Transfer sezonun başından beri yapılan transferler iyi oyuncular. Barisic, John ve Cihan iyi oyuncular. Buraya gelmeden önce ligin seviyesinin yüksek olmasını beklemiyordum," şeklinde konuştu.

"Daha Agresif Olmalıyız"

Ligin ve oyuncuların seviyesinin oldukça yüksek olduğunu vurgulayan Mendy, "Bazı maçlarda domine edemedik, rakiplerimiz daha agresif oldular. Bizim de daha agresif olmamız gerekiyor. Hepimizin hayalleri vardır, benim de hayallerim var. Dünyadaki büyük liglerde oynama hayallerim var," dedi.

"Avcı Kapalı Biri Değil"

Teknik direktör Abdullah Avcı hakkında da konuşan Mendy, "Avcı iyi bir antrenör, oyuncularına karşı kapalı değil ve herhangi bir durumda onunla konuşabiliyoruz," ifadelerini kullandı.

Muhammed Cham Hakkında

Muhammed Cham ile ilgili gelen soruya cevap veren Mendy, "Onu Fransa'dan tanıyorum. İyi bir oyuncu, buraya gelirse bize yardımcı olacağını düşünüyorum," dedi.

Trabzonspor'un Geleceği İçin Büyük Adımlar Atılıyor Trabzonspor'un Geleceği İçin Büyük Adımlar Atılıyor

Akademiden Gelen İyi Oyuncularımız Var

Akademiden gelen oyuncular hakkında da konuşan Mendy, "Bu konuda çalışacak ve emek sarf edecek olan onlar. Fransa ile Trabzon arasında fark var. Dışarıda sizi bırakmıyorlar, sevgiyi hissediyorsunuz. Her dakika fotoğraf çekiyorlar, fark bu diyebilirim. Buraya geldiğimde tesisler beni şaşırttı. Bana gösterdiklerinde bu kadarını beklemiyordum. Kesinlikle bunu beklemiyordum. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler," şeklinde konuştu.

Sonuç olarak, Batista Mendy'nin yaptığı açıklamalar Trabzonspor taraftarları ve futbolseverler için önemli bilgiler içeriyor. Mendy’nin transfer sezonu, takımın hedefleri ve Muhammed Cham hakkındaki düşünceleri büyük ilgi çekiyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK